Massatge terapèutic i fisioteràpia

La pràctica ancestral que relaxa el cos i silencia la ment

Des de temps ancentrals el massatge ha format part de totes les cultures. Prevenir, curar i relaxar dóna benestar al cos i fa silenciar la ment. Des d’una base de coneixements de fisioteràpia i diverses tècniques combinades de teràpia manual i massatge, oferim tractaments personalitzats que tenen com a objectiu donar un benefici a la salut a nivell físic, psíquic i anímic.

El massatge és un conjunt de tècniques realitzades amb…

Les mans que ajuda a combatre les tensions i l’estrès tan present en el nostre dia a dia. Mitjançant aquesta tècnica manual s’estimula el sistema nerviós produint un efecte sedant i relaxant; s’alliberen endorfines, les mateixes que alliberem quan riem, que aporten una sensació de benestar; es regula la circulació sanguínia i s’eliminen tensions musculars, el que fa que els músculs millorin la seva funcionalitat, elasticitat i mobilitat. A més a més, el massatge ajuda a millorar estats d’ànim com l’ansietat, a conciliar la son i a calmar el dolor.

 

A nivell psíquic i anímic, en les nostres sessions de massatge el tacte és el fil conductor de connexió que facilita a la persona el desconnectar.

 

A nivell físic, i mitjançant la fisioteràpia amb teràpia manual i massatge, tractem patologies o lesions com contractures musculars, dolors d’esquena, lumbàlgies, cervicàlgies, tendinopaties, esquinços, trencades parcials de fibres musculars, atrapaments miofacials o cefalees tensionals, entre altres.

 

Les nostres sessions tenen la finalitat de prevenir, curar i relaxar per donar equilibri, alliberant el cos i la ment.

Sessions a hores convingudes

A càrrec de Jaume Álvarez

Quan l’estudiant està preparat, el mestre apareix.
Proverbi budista