Agenda

jul.
3
Dc
TALLER CORPORAL VIVENCIAL Tornar a la vida
jul. 3 @ 18:00 – 20:00
TALLER CORPORAL VIVENCIAL Tornar a la vida

Taller vivencial tastet de la nostra proposta formativa Especialització corporal integrativa (ECI). Us proposem un viatge per les etapes del desenvolupament psicomotriu amb la intenció de obtenir nous recursos que no vam poder assolir en els nostres primers anys de vida. Us convidem a reconnectar amb el fluir orgànic de la Vida a través del cos, obrint-nos a viure les experiències des de la completesa. Dirigit a totes aquelles persones que vulgueu experimentar, sanar i Ser des del cos en un entorn grupal cuidat i segur; també està destinat a les persones que busqueu eines per a acompanyar a d’altres des del cos.

Facilitat per Elísabet Tébar, coordinadora i tutora de la formació Especialització corporal integrativa (ECI)

jul.
5
Dv
PREFORMACIÓ GESTALT
jul. 5 @ 10:00 – 20:00
PREFORMACIÓ GESTALT

Inici de la PREFORMACIÓ GESTALT. Aquesta preformació té com a objectiu treballar vivencialment els continguts bàsics de la Gestalt i donar espai al treball personal de cada alumne. Els aspectes fonamentals que començarem a treballar en aquest curs són tres: PRESÈNCIA, CONSCIÈNCIA i RESPONSABILITAT per a un procés de canvi i transformació d’una vida dominada pels automatismes a una altra escollida lliurament. Aquesta formació està destinada a aquelles persones que desitgeu anar un passet més enllà en la vostra evolució personal en un entorn grupal cuidat des de l’enfocament gestàltic i/o que tingueu interès en fer un rodatge abans d’iniciar la formació Gestalt.

Dates: 25 de maig i 15 de juny de 10 a 20h (descans de dues hores al migdia).
Residencial 5, 6 i 7 de juliol; del divendres a les 18h fins al diumenge a les 14h.

Conduïda per Sandra Lozano i Quim Gómez, tutors de la preformació Gestalt.

TALLER VIVENCIAL VIURE LA GESTALT En el camí del Ser
jul. 5 @ 18:00 – 20:00
TALLER VIVENCIAL VIURE LA GESTALT En el camí del Ser

Taller vivencial que posa a la vostra disposició un espai de treball personal per a atendre el vostre aquí i ara tot respectant el ritme de cadascú. La pràctica que us proposem busca apropar-vos als fonaments de la teràpia Gestalt des de la vivència.

Aquest taller permet també donar a conèixer la nostra proposta formativa, destinada a aquelles persones que desitgeu anar un passet més enllà en la vostra evolució personal en un entorn grupal cuidat des de l’enfocament gestàltic i/o que estigueu interessades en fer la formació en Gestalt.

Conduït per Quim Gómez i Rosa Calleja, tutors del bàsic en la formació Gestalt.

jul.
6
Ds
TALLER DE MOVIMENT AUTÈNTIC
jul. 6 @ 10:00 – 14:00
TALLER DE MOVIMENT AUTÈNTIC

El Moviment Autèntic és un treball centrat en la presència i l’entrega que permet aprofundir en un mateix i en l’altre. La pràctica s’emmarca en un espai de silenci, per a entrar a l’escolta del cos i el seu moviment, donant espai al que emergeix i vol ser expressat, records, emocions, sensacions, pensaments…, prenent així la forma en què sorgeix i habitant-la en el nostre cos en una actitud d’entrega, acollint el seu gest, el seu so, la seva textura… És a través d’aquesta escolta que podem acollir i rebre aquest espai de l’inconscient que se’ns obre per poder ser transitat i habitat en el nostre cos, obrint-se un procés de transformació que resulta profundament sanador.

Aquest taller pot interessar a qui vulgui explorar la pràctica de Moviment Autèntic  i/o a qui vulgui regalar-se un treball centrat en la presència i l’entrega que permet aprofundir en un mateix i en l’altre. Per a fer una immersió en la pràctica del Moviment autèntic, recomanem assistir mínim a tres tallers dels que oferim mensualment de febrer a juliol.

24 febrer, 23 març, 13 abril, 11 maig, 1 juny i de 6 juliol

jul.
13
Ds
PRESENTACIÓ VIVENCIAL FORMACIONS CURS 2024-2025
jul. 13 @ 10:00 – 14:00
PRESENTACIÓ VIVENCIAL FORMACIONS CURS 2024-2025

PRESENTACIÓ DE LA FORMACIÓ A ALEPH CURS 2023-2024

Ens complau enormement convidar-vos a la presentació que fem el proper dia 13 de juliol de totes formacions que tindran lloc a Aleph el proper curs (2024-2025). La presentació s’estructurarà en torn a quatre tallers tastet de les quatre formacions que oferim. Cada taller serà facilitat pels tutors i tutores de cada formació i s’acompanyarà d’una breu explicació de cada proposta formativa per tal que qui hi assisteixi s’emporti la informació, així com la vivència, de la formació en qüestió.

El viatge per totes quatre formacions té un sentit orgànic i cada tastet convida a seguir caminant cap al següent tastet, de manera que l’experiència de tot el vivenciat al llarg del matí serà enriquidora i nutrícia. Us recomanem, doncs, que feu la totalitat del viatge. D’altra banda, qui desitgi venir només a un dels tastets, també és possible.

El viatge que plantegem té les següents parades:

  • Breu presentació de l’equip de formació d’Aleph i Institut integratiu
  • Tastet d’Especialització Corporal Integrativa (ECI) 
  • Tastet de la formació en Coaching integratiu
  • Tastet de la formació en Gestalt
  • Tastet de la formació en Constel·lacions familiars

És imprescindible fer reserva de plaça per a assistir a la presentació. Podeu escriure’ns un whatsapp al 689520365 o un correu a info@alephterapies.com indicant el vostre nom complet, telèfon i correu.

Us hi esperem!

Equip formatiu d’Aleph

Per saber més sobre les formacions que oferim, podeu consultar la nostra plana web.
jul.
17
Dc
TALLER DE COACHING INTEGRATIU Transformar el present per a crear el futur
jul. 17 @ 18:00 – 19:30
TALLER DE COACHING INTEGRATIU Transformar el present per a crear el futur

Taller presencial gratuït per conèixer de forma pràctica el Coaching Integratiu que, amb un enfocament gestàltic sistèmic i de PNL generativa, aporta un destil·lat de recursos molt concrets i eficaços per a la transformació personal i l’assoliment d’objectius treballant als nivells més profunds de canvi.
La nostra proposta formativa, COACHING INTEGRATIU, està aprovada per l’ICF -International Coach Federation- com a Acreditació de nivell 1.

Conduït per Ferran Cortina, coordinador i tutor de la formació en Coaching integratiu.

TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS Harmonitzant el sistema familiar
jul. 17 @ 18:30 – 20:30
TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS Harmonitzant el sistema familiar

Taller vivencial que permet conèixer de forma pràctica les Constel·lacions familiars, mètode creat per Bert Hellinger. Prendre consciència de les lleis arcaiques que regeixen tot sistema familiar ens porta a comprendre que no som únicament éssers individuals, sinó que pertanyem a un sistema familiar que, sense ser-ne conscients, determina moltes de les nostres vivències i decisions.

Aquest taller gratuït permet donar a conèixer la nostra proposta formativa, Especialització en Constel·lacions familiars, destinada a aquelles persones que desitgeu posar mirada en aspectes en desordre del vostre sistema familiar que interfereixen en el vostre present i/o que esteu interessades en formar-vos com a constel·ladores familiars.

Facilitat per Sílvia Roca, coordinadora i tutora de la formació en Constel·lacions familiars.

L’eternitat no té res a veure amb el temps. L’eternitat és aquella dimensió de l’aquí i l’ara que interromp tot pensament en termes temporals.
Joseph Campbell