Sobre Aleph

Univers Aleph

La conjunció de sons que conformen Aleph desplega, a mode de mantra, diferents significats, diferents miralls en què mirar-se, petits universos pels que transitar. Tots som una mica Aleph, tots i cadascun de nosaltres contenim la Unitat i, alhora, infinits microcosmos que també parlen de qui som.

 • Origen

  La lletra Aleph correspon a un jeroglífic egipci que representa un bou, símbol del potencial masculí fecundant de la matèria. Si gires una A majúscula, veuràs que recorda el cap i les banyes d’un bou.

 • Borges

  El Aleph, títol d’un conte de Borges i punt de l’univers amb forma d’esfera on el present, el passat i el futur es troben representant l’infinit i, per extensió, el mateix univers.

 • Matemàtiques

  En matemàtiques, Aleph és el signe gràfic, corresponent a la lletra hebrea א, emprat per a distingir els tamanys d’infinit. El terme familiar ∞ referencia l’infinit en un sentit general.

 • Aleph teràpies

  El símbol gràfic d’Aleph teràpies evoca un bou amb les seves banyes; és l’Aleph més primigeni, aquell en qui habita l’impuls creador que ens porta a explorar, a transformar-nos, a fer camí.

 • Coelho

  Aleph, títol d’un llibre de Paulo Coelho, representa un punt de connexió, on es reuneix tota l’energia de l’univers, que permet recordar vides i experiències del passat.

 • Hebreu

  Aleph, primera lletra de l’alfabet hebreu, representa l’impuls creador. L’energia d’Aleph ens convida al silenci interior per a assolir la consciència de la Unitat.

Qui som

els que treballem en Aleph

Sílvia Roca Heredia

Professió i vocació han anat confluint al llarg de la meva vida en un sol camí. He estat docent durant vint anys, tenyits bona part d’ells d’una profunda recerca de consciència de la mà de la teràpia Gestalt, la meditació, les constel·lacions familiars… Amb la intuïció com a brúixola, sento ara el meu camí impregnat de la voluntat d’acompanyar persones que busquen sanar i créixer. Em mou la recerca, humil, del Buit fèrtil, aquell que es dóna en deixar morir el que ja no és per donar espai al que pot ser. Aleph és l’univers que acull aquesta alquímia, la de deixar morir per renèixer.

Xavier Fàbregas Planas

A mesura que anem madurant, l’experiència ens mostra, com les fulles d’un arbre a la tardor, que en el nostre ésser habiten molts colors que sovint no veiem. La recerca d’aquests colors ocults donen sentit a la vida. És important mantenir viu el nostre motor… conèixer el nostre cos i tenir-ne cura ens aportarà benestar; al mateix temps, descobrir la nostra espiritualitat ens aproparà a una vida més plena.

Aleph és un espai que acompanya en la cura del cos i de l’esperit des del respecte a la identitat de cada persona. I jo tinc cura d’Aleph, de la seva estructura i gestió.

Amparo Segura Gómez

Mi desarrollo personal me ha llevado a conocer múltiples terapias, tanto físicas como emocionales, y es a través de las Constelaciones que he descubierto un camino para conocerme y sanar aquello que no está en orden en mi sistema. Es un método apasionante que nos ayuda a recobrar nuestro lugar en la vida, a tomar conciencia de la importancia de pertenecer y de encontrar el equilibrio en nuestras relaciones. Me siento encantada de poder compartirlo contigo.

Manuel Borrego

Hace ya once años que di mis primeros pasos en la senda del yoga. Como practicante descubrí en el yoga un camino de transformación, un camino hacia la libertad que me llevó a romper esquemas, a explorar para dar comprensión a todo lo que estaba experimentando. Sin pretenderlo, el fluir me llevó a formarme como profesor con el objetivo de transmitir mi pasión por este arte que nos trae al momento presente, el único lugar donde la vida existe.

Marian Rojano Ortiz

Entrenadora personal, cuerpo, mente y emociones. Inicié el camino del autoconocimiento a la edad de 17 años. Más tarde conocí el yoga, el cual me ha dado bienestar, equilibrio y plenitud en todas las áreas de mi vida. Siempre me estoy formando y aprendiendo, para mí es parte de mi evolución personal. El coaching y la PNL han abierto grandes fronteras en mi interior. Disfruto entrenando a las personas facilitando kundalini yoga, coaching y PNL. Me hace feliz compartir todo lo que he aprendido durante todos estos años.

Dúnia Torné

El ioga i la meditació m’han ajudat a aprendre a tenir cura de mi mateixa i a dignificar el dolor. M’he redescobert com l’eterna Consciència sempre present i lliure que habita darrere els pensaments, emocions i percepcions que van i venen. Per a mi ha estat un camí de retorn a l’origen, un reconèixer que ja sóc a la llar, de la qual solament en somnis puc marxar. Alhora és un camí apassionant de recerca i descobriments constants que no té fi. Em sento molt afortunada de compartir aquest coneixement universal.

Maria Lluïsa Vivas Bazaga

Yo Soy

En la Quietud y el Silencio es cuando me hallo. Si me pierdo, confío en volver a encontrarme. Respirar, sentir mi cuerpo y dejarme guiar. He aprendido que lo que puede ser vivido en mi cuerpo deja de ser compulsivo en mi mente y que no es lo mismo un cuerpo aprendido que un cuerpo sentido.

Me conmueve lo Innombrable, el Amor, la Belleza.

Teresa Escobedo

Descobreixo el moviment com una relació amb mi y amb el món. L’exploro i sento plaer, llibertat i creativitat. La biodansa m’ajuda en aquest camí i em convida a crear encontres que em nodreixen des de dins, des del cor! Agraeixo a la Vida l’oportunitat de poder compartir amb persones que senten ganes de fer canvis per ajudar-se a ser “la millor versió d’elles mateixes!”

Jaume Álvarez

La meva vocació es va creuar en el meu camí professional ja fa uns quants anys. El temps m´ha reafirmat que n´és de gratificant donar una millora de salut a les persones, una bona qualitat de vida. Amb aquest objectiu, la meva formació com a fisioterapeuta s´ha basat en incorporar diverses tècniques terapèutiques, contrastades i efectives, que ajuden al benestar i la salut. Sense oblidar mai la persona, fent-la sentir còmoda i creant un ambient relaxat i distès.

Lee Ballarà

El destino quiso, hace ya 12 años, que tras descubrir y aprender diferentes técnicas terapéuticas para poder tratar el aspecto físico, emocional y espiritual de las personas,  mis guías me enseñaran el camino que debía recorrer para llevar a cabo mi propósito de vida: ayudar a quien lo necesite, tratando sus dolencias para tener mejor calidad de vida y llegar a obtener un mayor crecimiento personal.

En mis sesiones fusiono diferentes terapias como masaje energético, Reiki, Shiatsu, aromaterapia, reflexología podal… para que el paciente recupere su estado óptimo de salud, que tiene que ver con el libre flujo de energía.

Les equivocacions són formes de fer alguna cosa d’una manera diferent, potser de manera novedosament creativa.
Fritz Perls