Calendar

juny
9
Dv
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: PEQUEÑOS APORTES A LA TRANSFERENCIA Y CONTRATRANSFERENCIA
juny 9 @ 19:00 – 20:00
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: PEQUEÑOS APORTES A LA TRANSFERENCIA Y CONTRATRANSFERENCIA

Ens complau convidar-vos a la presentació del llibre PEQUEÑOS APORTES A LA TRANSFERENCIA Y CONTRATRANSFERENCIA Desde la experiencia gestáltica y las Constelaciones familiares per part dels autors, Marcelo Antoni i Quim Gómez, dues persones de referència a casa nostra i pels que sentim gran estima. La presentació tindrà lloc al carrer del Rierot, 2-4, un nou espai que ve a sumar-se al que ja coneixeu al carrer De Marià Fortuny. Us hi esperem!

Sobre el llibre…

La Transferencia y la Contratransferencia son vocablos propios de la Psicología, aunque, innegablemente, forman parte de toda relación humana. Ambos se trabajan en terapia a través del diálogo Yo-Tú, ya sea este a nivel individual, relacional o sistémico. En este libro, los Gestaltistas Marcelo Antoni Lobo y Quim Gómez i Tarrés ofrecen recursos destinados a profesionales en un proceso de autoconocimiento o de transformación personal. Como autores plantean un libro vivo y, por ello, su mirada enfoca la Gestalt Viva de Claudio Naranjo. A través del diálogo con otros terapeutas, de su propia experiencia y del proceso del lector, el libro aporta claves y herramientas que permiten trabajar con el Otro. La primera herramienta es que el lector se trabaja a sí mismo, y se acerca al propio conocimiento. Así mismo, aportan experiencias personales vividas en el ámbito terapéutico; y para finalizar, una Propuesta de un fin de semana para el trabajo vivencial de la Transferencia y Contratransferencia desde la perspectiva de M. Antoni. El libro está destinado a todas aquellas personas que se dedican a la relación de ayuda desde una mirada amplia, instintiva, emocional, mental o espiritual, y para cualquier ámbito de la psicología, la psicoterapia, el desarrollo espiritual, las constelaciones familiares, educacional, sanitario, buscadores en general…

Sobre Marcelo Antoni Lobo…

Abogado, magistrado y terapeuta gestáltico, postgrado de Terapia Cognitiva Social UB, posgraduado en psicoterapia integrativa con Claudio Naranjo, de quien fue colaborador. Miembro de la AETG y de la FEAP con una reconocida experiencia como formador y supervisor de profesionales especializados en gestalt y en terapias psicocorporales. Es autor, junto a Jorge Zentner, de Las cuatro emociones básicas (2004). También es autor, junto a Jordi Gil del libro ¿De qué te das cuenta? (2016).

Sobre Quim Gómez i Tarrés…

Licenciado en Filosofía y Ciencias de la Educación. Licenciado en Psicología. Psicólogo sanitario Col. 16265. Terapeuta Gestalt. Miembro titular de la AETG. Capacitado como Constelador por la Asociación Europea de Constelaciones Familiares y Terapia Sistémica. Psicoterapeuta reconocido por la FEAP. Formado en el programa SAT de Psicoterapia Integrativa con Claudio Naranjo. Formación en Duelo con Assumpta Mateu. Formación en Psicología Transpersonal y Relación de Ayuda modelo Integral.

Signatura de llibres per part dels autors en acabar la presentació.

juny
10
Ds
CURS-TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS: Explorant el nostre sistema familiar
juny 10 @ 10:00 – juny 11 @ 14:00
CURS-TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS: Explorant el nostre sistema familiar

En el nostre arbre genealògic trobem resposta a molts dels interrogants de la nostra existència. No som únicament éssers individuals, sinó que pertanyem a un sistema familiar que, sense ser-ne conscients, determina moltes de les nostres vivències i decisions. Des del reconeixement i l’acceptació del vincle, podem restablir l’equilibri i esdevenir éssers més lliures.

Proposem la creació d’un GRUP DE TREBALL per tal de conèixer i aprofundir en les constel·lacions familiars de Bert Hellinger, creador del mètode. El format consisteix en un cap de setmana que anomenem EXPLORANT EL NOSTRE SISTEMA FAMILIAR, que ens permetrà aprofundir en els ordres de l’amor, el llinatge femení i el llinatge masculí. 

Dissabte 10 de juny de 10 a 14h i de 16 a 20h. Diumenge 11 de juny de 10 a 14h.

A càrrec de Sílvia Roca, constel·ladora familiar i terapeuta Gestalt.

 

juny
14
Dc
MOVIMENT AUTÈNTIC
juny 14 @ 18:00 – 21:00
MOVIMENT AUTÈNTIC

El Moviment Autèntic és un treball centrat en la presència i l’entrega que permet aprofundir en un mateix i en l’altre. La pràctica s’emmarca en un espai de silenci, per a entrar a l’escolta del cos i el seu moviment, donant espai al que emergeix i vol ser expressat, records, emocions, sensacions, pensaments…, prenent així la forma en què sorgeix i habitant-la en el nostre cos en una actitud d’entrega, acollint el seu gest, el seu so, la seva textura… És a través d’aquesta escolta que podem acollir i rebre aquest espai de l’inconscient que se’ns obre per poder ser transitat i habitat en el nostre cos, obrint-se un procés de transformació que resulta profundament sanador.

Cicle de 5 encontres els dimecres de 18 a 21h.
19 d’abril, 3, 17 i 31 de maig i 14 de juny.