5 ritmes i 5 moviments

La saviesa del cos

La transformació a través del procés creatiu

En cadascú de nosaltres habiten cinc moviments bàsics i…

Cinc ritmes elementals i universals a l’hora de moure’ns en el món, tots ells associats amb la part més lluminosa i física de la nostra psique.

 

Aquest taller és un treball vivencial i d’auto experiència que ens permet accedir a un estat de consciència més elevat a través del moviment, el ritme i el silenci; connectar amb la saviesa primordial, experimentar la vida en la seva plenitud i deixar espai a la capacitat autoreguladora del nostre organisme.

 

El taller consisteix en diversos exercicis individuals, per parelles o en petits grups; el treball de la respiració; una introducció als cinc moviments i als cinc ritmes; així com una part d’experimentació en què ens posem al servei del nostre cos i moviment per a l’escolta, la comprensió i el deixar anar. La connexió amb el silenci ve de la mà d’una breu meditació guiada.

 

El taller pretén ser també un espai per abordar la transformació des de la concreció d’un projecte vital d’optimització i obertura al nostre potencial creatiu.

 

Treball guiat per Mònica Cano, ballarina i coreògrafa llicenciada, terapeuta Gestalt, meditadora, estudiant de psicologia i contínua aprenent. Centrada en el desenvolupament humà i artístic.

Taller de periodicitat anual.

A càrrec de Mònica Cano.

El que dóna valor a una tassa de fang és l’espai buit que hi ha entre les seves parets.
Lao Tse