Biodansa

La dansa de la vida; revitalitza el Cos i cuida l’Esperit

La biodansa és un mètode de desenvolupament personal que promou la renovació orgànica i la millora de la comunicació mitjançant la música, el moviment i les vivències integradores. Ens convida a crear-nos una existència més plena, despertant la connexió amb la força de la vida i amb el goig de ser humans.

La biodansa ens acosta a la vida mitjançant…

La integració amb un mateix i amb el que ens envolta; activa la capacitat autorreguladora de l’organisme, estimula la capacitat d’establir vincles amb els altres i ens convida a viure des de l’instint i l’espontaneïtat per a recuperar el lligam sagrat amb la natura. La pràctica de la biodansa, doncs, ens obre un camí d’autoconeixement que ens permet millorar la salut, la comunicació, la intuïció i la motivació envers la vida.

 

És una tècnica que no necessita coneixements previs, només permetre’ns gaudir del nostre cos i endinsar-nos en les nostres emocions, amb el nostre instint i la nostra essència.

Sessions grupals.

Dijous de 19.30 a 21.30h.

A càrrec de Teresa Escobedo, facilitadora en Biodansa i Moviment autèntic i terapeuta Gestalt.

Cadascú de nosaltres ha estat dotat de manera única i important. És el nostre privilegi i la nostra aventura descobrir la nostra pròpia llum.
Mary Dunbar