Constel·lacions familiars

Sin raíces no hay alas, Bertold Ulsamer

El títol d’aquest recomanable llibre transmet de forma poètica allò que plantegen les constel·lacions familiars de Bert Hellinger: en el nostre arbre genealògic trobem resposta a molts dels interrogants de la nostra existència. No som únicament éssers individuals, sinó que pertanyem a un sistema familiar que, sense ser-ne conscients, determina moltes de les nostres vivències i decisions. Des del reconeixement i l’acceptació del vincle, podem restablir l’equilibri i esdevenir éssers més lliures.

Les constel·lacions familiars ens permeten…

Detectar patrons que es repeteixen i que no ens permeten ser lliures en les nostres decisions; prendre consciència dels vincles invisibles amb certs ancestres que poden repercutir en les nostres relacions afectives, salut, economia, benestar; captar l’essencial en un conflicte per poder trobar el camí més directe a la resolució; equilibrar allò que està fora de lloc en el nostre sistema familiar per harmonitzar-lo i poder activar i rebre la força i saviesa dels nostres avantpassats.

Sessions individuals a hores convingudes.
Sessions grupals: per a més informació, veure Cursos, tallers i monogràfics.

A càrrec de Sílvia Roca Heredia, terapeuta Gestalt i constel·ladora familiar.

No som enemics, sinó amics. No hem de ser enemics. Si bé la passió pot tensar els nostres llaços d’afecte, mai ha de trencar-los. Les místiques cordes del record ressonaran quan tornin a sentir el tacte del bon àngel que portem a dins.
Abraham Lincoln