Grup terapèutic

L’aventura de Ser, el gran viatge.

Sovint el ritme diari ens aclapara i entrem en dinàmiques de fer i produir que ens desconnecten de les nostres necessitats reals. Aquest és un espai-laboratori on ens podem permetre Ser i expressar-nos sense judici, on ens podem capbussar en l’aventura de retrobar l’autenticitat, de descobrir-nos per poder també descobrir l’altre des d’una mirada nova, tot recuperant l’esperit d’obertura del nen que portem a dintre.

El grup terapèutic ens permet…

Regalar-nos un espai i temps que afavoreixi el treball interior i la presa de consciència; explorar els pensaments, les emocions i les sensacions per, un cop assaborits, poder buidar-los i donar a espai a noves experiències; treballar eines que ens ajudin a apropar-nos a l’equilibri: la respiració, el treball del cos, la meditació… totes elles ens facilitaran el contacte amb el que som i el que necessitem; crear un espai de confiança que ens porti a experimentar des de la llibertat i el respecte i compartir amb d’altres l’experiència de viure, de deixar-se anar… de gaudir sent com som.

Modalitat divendres tarda:
5 divendres de 17 a 21h de febrer a juny; residencial al juliol.

Dates: 18 de febrer, 25 de març, 29 d’abril, 27 de maig i 17 de juny.
Residencial 1, 2 i 3 de juliol; del divendres a les 18h fins al diumenge a les 14h.

Preu: 360€* (es reparteix en inscripció de 60€ i 5 mensualitats de 60€). El preu NO inclou la pernoctació i la manutenció del residencial.

Modalitat diumenges matí:
4 diumenges de 9:30 a 14:30h d’abril a juny; residencial al juliol.
Dates: 3 d’abril, 1 de maig, 29 de maig i 19 de juny.
Residencial 1, 2 i 3 de juliol; del divendres a les 18h fins al diumenge a les 14h.

Preu: 360€* (es reparteix en inscripció de 80€ i 4 mensualitats de 70€). El preu NO inclou la pernoctació i la manutenció del residencial.

* Aquesta formació està bonificada, total o parcialment, per la Fundae a tots/totes els/les treballadors/es per compte aliena amb contracte laboral (no funcionaris ni autònoms). Per a ampliar aquesta informació, posa't en contacte amb nosaltres.

Coordinat per Quim Gómez i Tarrés, psicòleg, terapeuta Gestalt i constel·lador familiar, i Sílvia Roca Heredia, terapeuta Gestalt i constel·ladora familiar.

El que dóna valor a una tassa de fang és l’espai buit que hi ha entre les seves parets.
Lao Tse