Grup terapèutic

L’aventura de Ser, el gran viatge.

Sovint el ritme diari ens aclapara i entrem en dinàmiques de fer i produir que ens desconnecten de les nostres necessitats reals. Aquest és un espai-laboratori on ens podem permetre Ser i expressar-nos sense judici, on ens podem capbussar en l’aventura de retrobar l’autenticitat, de descobrir-nos per poder també descobrir l’altre des d’una mirada nova, tot recuperant l’esperit d’obertura del nen que portem a dintre.

El grup terapèutic ens permet…

Regalar-nos un espai i temps que afavoreixi el treball interior i la presa de consciència; explorar els pensaments, les emocions i les sensacions per, un cop assaborits, poder buidar-los i donar a espai a noves experiències; treballar eines que ens ajudin a apropar-nos a l’equilibri: la respiració, el treball del cos, la meditació… totes elles ens facilitaran el contacte amb el que som i el que necessitem; crear un espai de confiança que ens porti a experimentar des de la llibertat i el respecte i compartir amb d’altres l’experiència de viure, de deixar-se anar… de gaudir sent com som.

Modalitat diumenges matí:
5 diumenges de 10 a 14h de febrer a juny; residencial al juliol.

Dates: 26 de febrer, 26 de març, 16 d’abril, 7 de maig i 4 de juny.
Residencial 30 de juny i 1 i 2 de juliol; del divendres a les 18h fins al diumenge a les 14h.

Preu: 460€* (es reparteix en quota inicial de 85€ i cinc quotes de 75€). El preu inclou la pernoctació i la manutenció del residencial.

Modalitat intensiu dissabtes:
2 dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20h; residencial 1r cap de setmana de juliol.

Dates: 6 de maig i 3 de juny.
Residencial 30 de juny i 1 i 2 de juliol; del divendres a les 18h fins al diumenge a les 14h.

Preu: 420€* (es reparteix en tres quotes de 140€). El preu inclou la pernoctació i la manutenció del residencial.
*És possible fer la preformació modalitat intensiu dissabtes sense fer el residencial. En aquest cas, el preu és de 160€.

Modalitat residencial:
Residencial 1r cap de setmana de juliol.

Dates: 30 de juny i 1 i 2 de juliol; del divendres a les 18h fins al diumenge a les 14h.

Preu: 260€ (es reparteix en dues quotes de 130€). El preu inclou la pernoctació i la manutenció del residencial.

* Aquesta formació està bonificada, total o parcialment, per la Fundae a tots/totes els/les treballadors/es per compte aliena amb contracte laboral (no funcionaris ni autònoms). Per a ampliar aquesta informació, posa't en contacte amb nosaltres.

Coordinat per Quim Gómez i Tarrés, psicòleg, terapeuta Gestalt i constel·lador familiar, i Marta Millà Salinas, terapeuta Gestalt, coach d’actors, constel·ladora familiar i practicant de Budisme Zen des de fa 25 anys.

El que dóna valor a una tassa de fang és l’espai buit que hi ha entre les seves parets.
Lao Tse