Lectura de registres akàshics

Retorn a casa

El Registre Akàshic és l’arxiu on està registrada la memòria de tot el que existeix, de tot el que ha experimentat un ésser des de la primera vegada que va nèixer com a Ànima: sentiments, pensaments, actes…

A través del nostre Registre Akàshic podem accedir a…

Aquestes memòries i sanar a una velocitat accelerada qualsevol succés, només fent-lo conscient i posant-li comprensió. Una lectura de Registres Akàshics és molt sanadora en moments de confusió i bloqueig quan no sabem quin camí prendre i per a què som aquí. Ens aporta pau, claredat, orientació i permet alliberar els acords i contractes de l’Ànima. També ajuda a potenciar dons i talents.

 

És un retorn a casa i, a cada arxiu que s’obre, a banda de la informació que conté, es transmuta l’energia que queda obstruïda en els ckakras i en el sistema energètic gràcies a l’energia d’alliberament que descén.

 

És l’accés directe a tota la saviesa i amor que hi ha en tu i, per tant, és un camí per al despertar espiritual per a aquells que desitgin prendre consciència de qui són realment, ja que accedint a aquestes memòries s’expandeix l’ànima i se silencia l’ego.

Sessions individuals a hores convingudes en format presencial o on-line.

A càrrec de Deva Shakti, Laura Mateu López, mestra en Registres Akàshics (Sistema Nadaji), formada en teràpia energètica i emocional, teràpia corporal integrativa, meditació i dansa.

El que dóna valor a una tassa de fang és l’espai buit que hi ha entre les seves parets.
Lao Tse