Moviment autèntic

Presència i entrega

Amb la meva pràctica, des del silenci, escolto el meu cos i sorgeix la dansa, ànima que encarna i es fa cos, ànimes que es troben en un sentir i un compartir. Des d’aquest lloc, com a testimoni, només puc que observar la bellesa del Ser.

Proposta de treball experiencial a través del Moviment Autèntic…

Amb la intenció d’introduir la disciplina del Moviment Autèntic des dels conceptes més bàsics perquè, a través del cos i del moviment, puguin prendre forma els continguts que necessiten ser reconeguts o expressats.

 

El Moviment Autèntic és un treball centrat en la presència i l’entrega que permet aprofundir en un mateix i en l’altre. La pràctica s’emmarca en un espai de silenci, per a entrar a l’escolta del cos i el seu moviment, donant espai al que emergeix i vol ser expressat, records, emocions, sensacions, pensaments…, prenent així la forma en què sorgeix i habitant-la en el nostre cos en una actitud d’entrega, acollint el seu gest, el seu so, la seva textura… És a través d’aquesta escolta que podem acollir i rebre aquest espai de l’inconscient que se’ns obre per poder ser transitat i habitat en el nostre cos, obrint-se un procés de transformació que resulta profundament sanador.

 

S’utilitzaran també altres tècniques corporals i expressives per a afavorir l’entrega i l’experimentació durant la pràctica.

 

Befenicis:

  • Augmentar la capacitat d’estar presents.
  • Ampliar consciència corporal i de l’espai.
  • Treball de processos conscients i inconscients a través del cos.
  • Completar seqüències psicològiques no resoltes.
  • Treballar amb la confiança i els límits.
  • Augmentar la capacitat per a sostenir les experiències del dia a dia.
  • Reconnectar amb la nostra saviesa intrínseca i capacitat d’autocuidado.
  • Permetre al cos recuperar la seva capacitat innata de sanació.

Cicle de 5 encontres els dimecres de 18 a 21h.
19 d’abril, 3, 17 i 31 de maig i 14 de juny.

Preu: 150€.
Hi ha la possibilitat de sessions individuals de Moviment autèntic a hores convingudes.

Facilitadora: Susana Ocaña Chamorro, terapeuta Gestalt (Institut Gestalt 2013). Graduada en Art i disseny d’interiors (Escola Eina). Graduada en Dansa clàssica (Royal Academy of Dancing). Formació en moviment corporal correctiu. Postgrau en Cos i Art. Postgrau en treball amb somnis. Formació en treball xamànic. Formació en teràpia regressiva. Estudi en bioenergètica, tècniques de sanació energètiques. Llarg treball d’investigació amb el cos , el moviment i l’espai. Pràctica i didàctica del moviment autèntic amb Andrés Waskman i Betina Wassman. Actualment en formació en estudi integratiu del caràcter amb Ramón Ballester i equip.

Ocupa’t del regne del Cor i la resta t’arribarà.
Claudio Naranjo