Moviment Bioenergètic Grupal

Ballar i redescobrir-se

El cos com a porta d’entrada cap a tu, cap a l’altre, cap a la Vida

Com et mous en el teu dia a dia?

Quines són les teves tendències? Com interactues amb els altres en les diferents situacions de la vida? Tots tenim patrons que repetim constantment en la nostra manera de fer, parlar i moure’ns i normalment s’adeqüen a l’entorn. De vegades podem tenir la sensació que aquests patrons ens limiten, que hi ha altres aspectes de nosaltres mateixos que no desvetllem per timidesa, per por o simplement perquè no els coneixem prou. Hi ha un desig que demana ser expressat.

 

El Moviment Bioenergètic Grupal proposa un espai de confiança per explorar i experimentar a través de la música i el ball lliure tot allò que el cos té l’impuls i el desig d’expressar i en el dia a dia s’inhibeix de fer. És donar-se l’oportunitat d’explorar una major llibertat en el moviment per tal de transitar diferents emocions o estats, des de l’alegria, la ràbia, la innocència o el que sigui que sorgeixi, i així conèixer-nos una mica més i desenvolupar nous registres per a noves situacions de la vida.

 

Al llarg de les sessions ballarem de manera individual i grupal per tal de desenvolupar la força de les cames, l’afluixament de les articulacions i així permetre que l’energia pugui anar desbloquejant-se quan el cos estigui preparat, sense forçar i amb molta cura. A través de la música i de la veu com a guia, anirem desenvolupant la consciència dels diferents centres energètics i chakres, posant especial atenció a l’obertura del cor, per tal de redescobrir el nostre cos amb una nova visió, plena de sensibilitat i fortalesa.

 

El cos és una porta d’entrada cap a tu perquè quan mous el cos, mous la vida que corre dins teu. Quan mous la vida que corre dins teu, també es mou la vida al teu voltant. Forma part del camí de tornar a casa, tornar a la Vida. Benvingut, benvinguda!

Dilluns de 19.45h a 21.15h.

A càrrec d'Irene Duque Navarro, Facilitadora de Moviment Bioenergètic Grupal, Instructora de Qigong i Diplomada en Medicina Tradicional Xinesa.

El que dóna valor a una tassa de fang és l’espai buit que hi ha entre les seves parets.
Lao Tse