Reflexologia podal

Els nostres peus, mapa del nostre cos

La reflexologia podal és una tècnica terapèutica basada en l’estimulació de punts dels peus, les anomenades zones de reflex, que corresponen a les diferents parts de cos. Aplicant una certa pressió sobre aquests punts o fent-hi un massatge suau enviem un estímul curatiu als músculs, òrgans o parts del cos corresponents. Des d’Aleph us oferim sessions de reflexologia podal que, a banda de tractar la dimensió física del nostre cos, ens aporten una valuosa lectura emocional i energètica que, en fer-la conscient, resulta reveladora i sanadora en si mateixa.

Aquesta tècnica ancestral pot tractar i…

Prevenir un ampli conjunt de patologies i malalties i ens reporta múltiples beneficis com ara l’estimulació de la circulació sanguínia i limfàtica, la reducció de l’estrès per a facilitar la relaxació física i mental, la potenciació del sistema immunològic, la regulació del funcionament dels òrgans del cos, l’equilibri i restitució dels nivells d’energia, l’eliminació de toxines i l’estimulació de la creativitat, així com del nivell de vitalitat i la millora de l’estat d’ànim.

 

De la mateixa manera, l’actitud terapèutica d’escolta del professional, així com la seva intuïció, ens obren la porta a informació valuosa sobre les diferents dimensions del nostre Ésser; ens obren la porta a sanar.

Sessions a hores convingudes.

A càrrec de Lee Ballarà, reflexòleg podal, quiromassatgista, aromaterapeuta i mestre en Reiki.

L’ actitud és quelcom petit que marca una gran diferència.
Winston Churchill