Teràpia biodinàmica craneosacral

Viatge dins de l’Ésser

La biodinàmica craneosacral és una teràpia suau i profunda basada en una visió holística de l’ésser humà que integra els aspectes físic, emocional, mental i espiritual. Aquesta teràpia convida el pacient a realitzar un viatge dins del seu Ésser, creant consciència de les seves limitacions, possibilitats i necessitats. La línia bàsica d’aquesta teràpia és la quietud, necessària per adonar-se del que hi ha.

En un clima i espai de confiança,

I mitjançant un toc suau i receptiu, el terapeuta facilita les condicions que ajuden l’organisme a potenciar els seus recursos naturals per a recuperar un estat més saludable. D’aquesta manera, la persona pot accedir a estats profunds de descans, relaxació, reorganització i enteniment, mentre el seu sistema s’enforteix i harmonitza reconnectant amb les pròpies capacitats.

 

Existeixen altres treballs que es poden realitzar amb les tècniques craneosacrals com els renaixements, connexions psico-emocionals o simplement el que anomenem recursos, consistents en provocar un punt de calma en el nostre organisme per donar-li capacitat de recuperació.

Sessions a hores convingudes.

A càrrec d’Encarna Triviño, terapeuta en Biodinàmica craneosacral i homeòpata.

El dolor és inevitable. El patiment és opcional.
M. Kathleen Casey