Teràpia corporal integrativa

El símptoma és el guia que ens mostra el camí a la Salut

El meu concepte de Teràpia Corporal Integral parteix d’una mirada oberta i àmplia cap a la persona, atenent totes les seves parts: l’energètica, l’emocional, la física, la mental i l’espiritual.

En aquestes sessions atenem els temes emergents de la persona…

I treballem sempre des de i amb el cos. Intentem entendre i traduir el llenguatge del cos a través de la simptomatologia, no només física, sinó també situacional (quines situacions repetitives viu la persona, patrons…).

 

Entenem la patologia com a quelcom útil i valuós que ens ajuda a transcendir algun tema vital no atès i/o no entès per la persona. Descobrir com el cos mostra aspectes i informació a la qual no és possible arribar a través d’altres canals. “El cos no menteix” i aprendre aquest llenguatge corporal és una eina molt útil per al treball personal.

 

Segons les característiques del client i el moment que estigui vivint, utilitzarem unes tècniques o unes altres, sempre amb un fil conductor basat en la teràpia Gestalt com a eina facilitadora de tot el procés:

  • Tècniques corporals i de contacte: anàlisi i treball de la postura, treball de fàscies, massatge, moviment, art, música…
  • Energètiques: tècniques de Kinesiologia, Energia Tibetana, MTC.
  • Emocionals: tècniques Gestàltiques, Flors de Bach,…
  • Espirituals : meditacions, visualitzacions guiades, treballs amb somnis…

Sessions individuals a hores convingudes.

A càrrec d'Elísabet Tébar, terapeuta Gestalt, fisioterapeuta, kinesiòloga, naturòpata i especialista en tècniques corporals.

El Cor d’aquell que ha entès que el present està en sintonia amb el passat, tant pel que fa al que és bo, com pel que fa al que és dolent, batega en sintonia amb el Món.
Bert Hellinger