Teràpia Gestalt

L’aquí i l’ara; el poder de la Presència

La Gestalt és una teràpia confrontativa, alhora que compassiva, que combina de forma creativa múltiples eines per a entrar en contacte amb el que s’està donant a cada moment i transformar des de la responsabilitat i des de l’adult. El treball d’atenció, el psicodrama, la immersió en el món simbòlic –somnis i visualitzacions guiades- són vehicles que ens ajuden a desfer-nos de les cuirasses que ens allunyen de l’Essencial.

La teràpia Gestalt ens permet…

Revisar i desactivar patrons que ja no ens són útils per crear i integrar noves formes de relació amb un mateix i amb l’entorn més respectuoses amb Qui Som; prendre consciència que som Pensament, Emoció i Instint i que l’equilibri entre els nostres centres ens reporta benestar i amplifica el nostre potencial; responsabilitzar-nos del que pensem, sentim i notem per a deixar enrere la culpa i el patiment i connectar amb el poder transformador del perdó i la compassió;  sintonitzar amb els ritmes de la natura i fluir per deixar enrere el control i la rigidesa; despertar la nostra intuïció, que és la avantsala de la confiança i l’agraïment envers Tot allò que ens arriba…

Sessions individuals a hores convingudes.

A càrrec de l’equip d’Aleph:
Sílvia Roca Heredia, terapeuta Gestalt i constel·ladora familiar.
Elísabet Tébar, terapeuta Gestalt, fisioterapeuta, kinesiòloga, naturòpata i especialista en tècniques corporals.
Ferran Cortina Richart, coach certificat, formador i terapeuta Gestalt; format en el programa SAT de Claudio Naranjo.
Mon Roura Dalmau, terapeuta Gestalt d'adults i infantil; formada també en Teràpia Transpersonal, Antroposofia i Pedagogia Waldorf, Kinesiologia Emocional, Coaching, PNL, Hipnosi Eriksoniana, Meditació Vipassana i UCDM. Terapeuta Gestalt i Transpersonal. Adults i Infants.

El que dóna valor a una tassa de fang és l’espai buit que hi ha entre les seves parets.
Lao Tse