Teràpia Gestalt

L’aquí i l’ara; el poder de la Presència

La Gestalt és una teràpia confrontativa, alhora que compassiva, que combina de forma creativa múltiples eines per a entrar en contacte amb el que s’està donant a cada moment i transformar des de la responsabilitat i des de l’adult. El treball d’atenció, el psicodrama, la immersió en el món simbòlic –somnis i visualitzacions guiades- són vehicles que ens ajuden a desfer-nos de les cuirasses que ens allunyen de l’Essencial.

La teràpia Gestalt ens permet…

Revisar i desactivar patrons que ja no ens són útils per crear i integrar noves formes de relació amb un mateix i amb l’entorn més respectuoses amb Qui Som; prendre consciència que som Pensament, Emoció i Instint i que l’equilibri entre els nostres centres ens reporta benestar i amplifica el nostre potencial; responsabilitzar-nos del que pensem, sentim i notem per a deixar enrere la culpa i el patiment i connectar amb el poder transformador del perdó i la compassió;  sintonitzar amb els ritmes de la natura i fluir per deixar enrere el control i la rigidesa; despertar la nostra intuïció, que és la avantsala de la confiança i l’agraïment envers Tot allò que ens arriba…

Sessions individuals a hores convingudes.

A càrrec de l’equip d’Aleph:
Sílvia Roca Heredia, terapeuta Gestalt i constel·ladora familiar.
Elísabet Tébar, terapeuta Gestalt, fisioterapeuta, kinesiòloga, naturòpata i especialista en tècniques corporals.
Ferran Cortina Richart, coach certificat, formador i terapeuta Gestalt; format en el programa SAT de Claudio Naranjo.
Mon Roura Dalmau, terapeuta Gestalt d'adults i infantil; formada també en Teràpia Transpersonal, Antroposofia i Pedagogia Waldorf, Kinesiologia Emocional, Coaching, PNL, Hipnosi Eriksoniana, Meditació Vipassana i UCDM. Terapeuta Gestalt i Transpersonal. Adults i Infants.
Quim Gómez i Tarrés, terapeuta Gestalt, psicòleg sanitari i constel·lador familiar. Format en el programa SAT de Psicoteràpia Integrativa. Formació en dol, en Psicologia Transpersonal i Relació d’Ajuda.
Susana Ocaña Chamorro, terapeuta Gestalt. Formació en moviment corporal correctiu. Postgrau en treball amb somnis. Formació en treball xamànic. Formació en teràpia regressiva. Estudi en bioenergètica, tècniques de sanació energètiques.

El que dóna valor a una tassa de fang és l’espai buit que hi ha entre les seves parets.
Lao Tse