Ioga

La pràctica del Cos, la Ment i l’Esperit

Ioga és el pont que ens permet unir allò que la nostra ment fragmenta, és la integració de COS i MENT, pas previ per arribar a la connexió amb el TOT.

Cada mestre viu i transmet el ioga segons la seva essència, per això són ells els que ens fan arribar quatre pinzellades del ioga, tal i com el senten i transmeten.

HATHA IOGA INTEGRAL

Proposa un camí que no se centra en les postures complicades ni acrobàtiques, ni en la intensitat de les mateixes, sinó en la presència i la sensibilitat.  Es crea, doncs, un equilibri entre comoditat i relaxació, d’una banda, i fermesa i atenció, de l’altra; en definitiva, una postura davant la vida en el moment present.

Sessions grupals.

Dilluns i/o dimecres de 18.15 a 19.30h.

A càrrec de Manuel Borrego, professor de hatha ioga integral.

KUNDALINI IOGA

És una pràctica espiritual dinàmica, que genera vitalitat i tranquil·litat, orientada a potenciar el benestar de la persona: la seva salut, el seu equilibri emocional i el seu equilibri intern. Combina exercicis de respiració, moviment, estiraments i so. La pràctica del kundalini millora el potencial creatiu de la persona, així con la voluntat i la intuïció. El darrer dilluns de mes la sessió s’enfocarà específicament a la gestió de l’estrès amb un kundalini ioga més restauratiu, orientat a la relaxació.

Sessions grupals.

Dilluns de 20.15 a 21.45h.

A càrrec de Marian Rojano, facilitadora en kundalini ioga, coaching i PNL.

IOGATERÀPIA I MEDITACIÓ ADVAITA

Una pràctica que aplega dues dimensions.

 

Amb la iogateràpia aprenem a tenir cura de la nostra salut a través de tècniques suaus que podrem aplicar fàcilment en la nostra vida diària. Reeducar la respiració, alinear la postura corporal, equilibrar les funcions digestives, canalitzar i augmentar l’energia vital, prevenir i alleugerir els mals d’esquena i relaxar el cos físic, mental i emocional.

 

Amb la meditació advaita, a través de postures senzilles, moviments suaus, asseguts o estirats, explorem les sensacions, pensaments i percepcions que venen i van. Permetem que tot quedi exposat en l’espai de Consciència obert, il·limitat i pacífic que és la nostra veritable essència. Ens reconeixem inherentment plens i en pau.

 

També et podria interessar veure Curs de Mindfulness

Sessions individuals, parelles i grups reduïts (3-5 persones) a hores convingudes.

A càrrec de Dúnia Torné, professora de ioga i meditació.

La majoria de persones mai no estan completament presents en l’ara, perquè inconscientment pensen que el següent moment serà més important que aquest.
Eckhart Tolle