Ioga

La pràctica del Cos, la Ment i l’Esperit

Ioga és el pont que ens permet unir allò que la nostra ment fragmenta, és la integració de COS i MENT, pas previ per arribar a la connexió amb el TOT.

Cada mestre viu i transmet el ioga segons la seva essència, per això són ells els que ens fan arribar quatre pinzellades del ioga, tal i com el senten i transmeten.

HATHA IOGA INTEGRAL

Proposa un camí que no se centra en les postures complicades ni acrobàtiques, ni en la intensitat de les mateixes, sinó en la presència i la sensibilitat.  Es crea, doncs, un equilibri entre comoditat i relaxació, d’una banda, i fermesa i atenció, de l’altra; en definitiva, una postura davant la vida en el moment present.

Sessions grupals.

Dilluns de 18.15 a 19.30h.

A càrrec de Manuel Borrego, professor de hatha ioga integral.

MINDFULNESS I MEDITACIÓ ADVAITA AMB IOGATERÀPIA

Una pràctica que aplega dues dimensions.

 

Mindfulness i meditació advaita

A través de postures senzilles i moviments suaus, asseguts o estirats, explorem les sensacions, pensaments i percepcions que van i venen. Contemplem les resistències de contraccions corporals que ens fan sentir limitats i separats dins un cos físic; contemplem els pensaments i imatges que ens fan creure que som el diàleg mental i, amablement, permetem que tot quedi exposat en l’espai de Consciència obert i espaiós que és la nostra veritable essència. Aquestes sessions ens faciliten el reconeixement que estem inherentment plens i en pau.

 

Iogateràpia

Amb la iogateràpia aprenem a tenir cura de la nostra salut i a augmentar el benestar a través de tècniques suaus que podrem aplicar fàcilment en la nostra vida diària. En aquestes sessions podrem aconseguir:

  • Millorar la respiració.
  • Alinear la postura corporal.
  • Equilibrar les funcions digestives.

 

També us podria interessar el CURS DE MINDFULNESS I MEDITACIÓ ADVAITA AMB IOGATERÀPIA, en format trimestral de 8 sessions de 2h. Per a més informació, veure Cursos, tallers i monogràfics.

Sessions individuals, per a parelles i/o grups reduïts (3-5 persones) a hores convingudes.

A càrrec de Dúnia Torné, formada en variats estils de ioga i meditació: ioga integral, kundalini ioga, hatha ioga, ioga per a l’embaràs i el postpart; i meditació vipassana, meditació advaita i ensenyances no duals.

La majoria de persones mai no estan completament presents en l’ara, perquè inconscientment pensen que el següent moment serà més important que aquest.
Eckhart Tolle