Taller dinàmica pare-filla

Relació pare-filla; per una nena, el pare és la mà forta i tranquil·litzadora que li mostra el món.

La relació amb el pare, primer home en la vida d’una nena, possibilita que les dimensions femenina i masculina es trobin i que es doni l’espai propici perquè creixi la dona que la filla porta dintre.

En el marc del projecte DINÀMIQUES VITALS,

us presentem un taller que aborda la dinàmica a través de la qual la filla interioritza les eines que li permetran sortir al món: la relació PARE-FILLA.

 

En la relació PARE-FILLA, el pare és el portador de la força masculina que sempre influeix en la femenina; la mare mostra a la seva filla el món femení i el pare, amb el seu comportament, pot afavorir o dificultar la seva manifestació.

 

El pare és el primer home que una dona coneix a la seva vida. El tracte del pare cap a la seva filla determinarà la relació d’aquesta amb l’home, en general, i la confiança o desconfiança en si mateixa, segons se senti apreciada o rebutjada per ell.

 

Entre molts dels aspectes que tractarem en aquest taller, en podem destacar els següents:

  1. Les dinàmiques principals entre PARE-FILLA.
  2. Les condicions que, en origen, propicien una dinàmica o una altra.
  3. Les conseqüències derivades de cadascuna de les dinàmiques.

 

El taller ens proporciona un marc teòric sobre les possibles dinàmiques que es poden establir entre pare i filla, així com un espai vivencial que ens permet identificar la dinàmica que està actuant en cada cas individual i de la que, tot sovint, no som conscients.

 

Si vols saber més sobre aquest projecte de treball, veure Dinàmiques vitals.

Dissabte 29 de febrer de 17 a 21h.

Preu: 30€.

A càrrec de Nazaret Kozakov, psicòleg, constel·lador familiar, creador del mètode Dinàmiques vitals, terapeuta bioenergètic i especialista en tractament d’addiccions.

El que dóna valor a una tassa de fang és l’espai buit que hi ha entre les seves parets.
Lao Tse